Kahramanmaraş'ta deprem anı

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve büyük bir yıkıma neden olan depreme ilişkin yeni görüntüler de düştü. Depreme yakalanan çocuğun yaşadığı korku, sarsıntının boyutunu gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş'ta deprem anı

Türkiye, depremin acı gerçeğiyle bir kez daha yüzleşti.

Sabah saat 04.17’de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 10 ili etkiledi.

Enkaz altında kalanlar var

Şehirlerde artçı sarsıntılar sürüyor. Depremin şiddeti Kahramanmaraş’ın dışında; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstığı öğrenildi. Tüm bu kentlerde yıkılan binalar ve enkaz altında kalan vatandaşlar var.

AFAD duyurdu: 76 can kaybı

AFAD'dan yapılan açıklamada 7 ilde şimdiye kadar 76 kişinin hayatını kaybettiği, 440 kişinin de yaralandığı bildirildi. Büyük yıkımla karşı karşıya kalan illerdeki vatandaşların evlerine giremediği aktarılırken, korkunç görüntüler yayılıyor.

Yeni görüntü

Kahramanmaraş'taki yaşanan ve büyük bir yıkıma neden olan depreme ilişkin yeni görüntüler de düştü. Şehirde can ya da mal kaybına ilişkin henüz bir bilgi paylaşılamazken, depreme yakalanan çocuğun yaşadığı korku, sarsıntının boyutunu gözler önüne serdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER