Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir? Gerçek adı nedir? Melis Sevinç biyografisi ve rol aldığı yapımlar

TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni sezona başlayan dizinin oyuncu kadrosunda yapılacak değişiklikler de merak konusu oldu. Diziden birçok oyuncu ayrılırken kadroya dahil olan yeni oyuncular da merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olacak olan Selma öğretmeni kim olduğu araştırılıyor.İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir? Gerçek adı nedir? Melis Sevinç biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı Gönül Dağı dizisinde birbirinden yetenekli oyuncular kamera karşısına geçiyor. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya ve Ferdi Sancar gibi usta oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Yayınlanacak olan 70 bölümde ekranlara Selma öğretmen gelecek. Gönül Dağı dizisi dahil olan Selma öğretmen karakterine canlandırarak hayat verecek Melis Sevinç hakkında araştırmalar hız kazandı. Melis Sevinç’in kim olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

GÖNÜL DAĞI'NDA NELER OLDU?

Muammer tarla yüzünden tüm aile üyelerine tebligat gönderirken bu durum başta Ciritçi Abdullah olmak üzere herkesi üzdü. Bu durum karşısında çok üzülen Ciritçi Abdullah kalp krizi geçirir. Dizide Veysel'in işlemediği bir suç nedeniyle hapse düştüğü görülürken Gedelli kasabasında da Selma öğretmen geliyor. 
 

GÖNÜL DAĞI SELMA ÖĞRETMEN KİMDİR?

Gönülde oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Diziye Selma öğretmen olarak katılacak olan Melis Sevinç, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Taner'in hayat arkadaşı olarak diziye dahil oldu düşünülse de bu durum ilerleyen günlerde belli olacak.

MELİS SEVİNÇ KİMDİR?

İlk oyunculuk kariyerine Zalim İstanbul dizisi ile başlayan Melis Sevinç, 2022 yılında ise Hayaller ve Hayatlar dizisinde Lale karakterini can verdi. Ekranların sevilen dizisi Gönül dağına Selma öğretmen olarak katılacak olan Melis Sevinç hakkında çok fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER