İstanbul Adalar Vapur Seferleri Fırtına Nedeniyle İptal

GÜNDEM

Sabah saatlerinde Marmara’yı vuran sert rüzgar herkesin dikkatini çekti. Adalar’a gidecekler iskelelerde beklemeye başladı, çünkü seferler bir anda durdu.

İstanbul Adalar Vapur Seferleri Fırtına Nedeniyle İptal

Sabah saatlerinde Marmara’yı vuran sert rüzgar herkesin dikkatini çekti. Adalar’a gidecekler iskelelerde beklemeye başladı, çünkü seferler bir anda durdu.

Meteoroloji günlerdir uyarıyordu aslında. Kıble lodosu denen güneybatıdan esen rüzgar saatte 70-80 kilometreye ulaştı, denizde tam fırtına seviyesine çıktı (yani saatte 62-88 km hızda esen rüzgar). Bu koşullar altında vapurlar hareket edemiyor tabii.

İskelelerde hafif bir kalabalık oluştu. İnsanlar telefonundan bakıyor, acaba ne zaman başlar diye. Biraz kaygı var havada, malum yılbaşı yaklaşıyor, planlar değişebilir.

Şehir Hatları’ndan yapılan duyuru kısa ve net: Adalar hattındaki tüm seferler geçici olarak iptal edildi. Karşı taraftan da aynı şekilde gelen yok.

Yetkililer gün içinde etkisni yer yer sürdürebileceğini söylüyor. Bölgesel kar yağışı ihtimali de var, dikkat etmek lazım.

Gelişmeleri haberdata.com’u takip ve sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hava düzelir düzelmez seferlerin yeniden başlaması bekleniyor. Umarız kısa sürer bu aksilik.

İstanbul Adalar vapur seferleri iptal edildi. Marmara Denizi’nde fırtına etkisi devam ediyor. Adalar hattı deniz ulaşımı aksaması yaşanıyor. Kuvvetli rüzgar uyarısı sürüyor.

#İstanbul #Adalar #VapurSeferleri #Fırtına #MarmaraDenizi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.