Karabük’te Tartışma Kanlı Bitti: Bıçaklı Kavgada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

GÜNDEM

Karabük'te bir pazar yerinde meydana gelen bıçaklı kavgada, İbrahim A. hayatını kaybetti, Bahattin K. yaralandı. Olayın failleri gözaltına alındı.

Karabük’ün Hürriyet Mahallesi’nde bulunan pazar yerinde gece saatlerinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İbrahim A. ve Bahattin K. ile Emre E. ve Oğuzhan Ş. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda İbrahim A. ve Bahattin K. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan İbrahim A., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olayın ardından şüpheliler Emre E. ve Oğuzhan Ş.’yi gözaltına alırken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.