Kastamonu'nun Daday ilçesine bağlı Çavuşlu köyünde, kendisine saldıran köpeği uzaklaştırmak amacıyla tabancayla yere ateş eden köy muhtarı, merminin sekmesi sonucu o sırada bölgede bulunan bir başka köy muhtarını kazara yaraladı.
Olay, Daday'a bağlı Çavuşlu köyünde meydana geldi. Köy muhtarı H.Ç. (49), kendisine doğru gelen bir köpeği korkutarak uzaklaştırmak için ruhsatlı tabancasıyla yere doğru bir el ateş etti.
Ancak talihsiz bir olay yaşandı ve silahtan çıkan kurşun, bölgede bulunan Karabük'ün Eflani ilçesi Osmanlar Köyü Muhtarı M.U.'ya (46) isabet etti. Karın bölgesinden yaralanan M.U., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı muhtarın hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Olayın ardından Çavuşlu Köyü Muhtarı H.Ç., Daday İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.