Anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları 2022 | Kısa 29 Ekim sözleri, mesajı, resimli Cumhuriyet Bayramı görselleri

Anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları 2022

Anlamlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları 2022 | Kısa 29 Ekim sözleri, mesajı, resimli Cumhuriyet Bayramı görselleri

Cumhuriyet değerlerini sonuna dek savunacağıma söz veriyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. 

Bize Cumhuriyet'i armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu uğurda şehit ve gazi olan tüm mehmetçiğe şükranlarımı bir borç biliyorum. Hakkınız ödenmez. Kutlu olsun Cumhuriyet!

Cumhuriyet kadınları sana müteşekkir sağ ol ATAM. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Cumhuriyet bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanması temennileriyle… 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Onlar, kolaylıkla anlayacaklardır ki, çürümüş bir hanedanın, halife unvanıyla başının üstünden zerre kadar uzaklaşmasına imkân kalmayacak surette muhafazasının mecburî kılan bir devlet şeklinde, cumhuriyet idaresi ilân olunsa bile, onu yaşatmak mümkün değildir. 1927 (Nutuk II, S. 831)

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır.

“Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir. Ve yaşatacaktır…Cumhuriyet, etnik kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarını Türk Ulusu çatı kimliğinde birleştirmiştir.”

Demokrasi ilkesinin en yeni ve akılcı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi cumhuriyettir.

Bu tarihi gün, bizi biz yapan ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun…

100. yılımıza sayılı seneler kala tarih destanını baştan yazan tüm gazilerimizi rahmetle anıyorum. CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN…

Her karış toprağıyla bölünmez bütün olan ülkemiz Edirne'den Kars'a, İzmir'den Hakkari'ye, Sinop'tan Hatay'a, Türk Devleti'ne yurttaşlık bağı ile bağlı olan herkesin ortak yurdudur.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. Atam'a ve silah arkadaşlarına şükran ve minnet ile…

"Efendiler yarın cumhuriyeti kuruyoruz" diyen bir milletin torunları olduğum için gurur duyuyor Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.

Cefakar bir neslin torunları olarak bizim bu günleri görmemizi sağlayan tüm dedelerimize ve Gazi Mustafa Kemal'e minnetlerimi sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun…

Bu güzel ülkeyi kuran ve bu güzel günü bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!

Cumhuriyetimizi kuruluş felsefesindeki hedeflere ulaştırmamızın da mümkün olacağını ifade etmek isterim. Bu duygularla, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyetimizin yıldönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

EğiImez başımıza taç yaptık hürriyeti, ZaferIe kaIbimize yazdık Cumhuriyeti… 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun!

"Açtığında yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime and içerim." sözünü unutmadan tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun... Yaşasın cumhuriyet!

Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 02:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER