Resmi açıklama geldi, memur maaşlarına 5.000 TL ek zam ve bayram ikramiyesi verilecek!

Seçime sayılı günler kala birçok yenilik gündeme geliyor! Bu kapsamda en çok konuşulan konulardan biri de memur maaşlarına yapılacak olan zam!

Resmi açıklama geldi, memur maaşlarına 5.000 TL ek zam ve bayram ikramiyesi verilecek!

Resmi açıklama geldi, memur maaşlarına 5.000 TL ek zam ve bayram ikramiyesi verilecek! 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili Seçimleri için Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyanlar Seçim çalışmalarına başladı bile! İktidardan yana ortaya atılan iddiaların içinde emekli ve memur maaşlarına yapılacak olan ara zam da bulunuyor!

YÜZDE 15 ZAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Ocak tarihinde memur ve emekliler için açıklamış olduğu zam oranı %30 olarak belirlenmişti! Zam oranının açıklanması ile birlikte gündemden yeni bir zam iddiası hiç düşmedi. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde seçim vaatlerinden biri olarak memuru ve emekli maaşlarına yüzde 15 oranında bir zam uygulayarak 2023 yılı için toplam oranın %45'e yükseltmiş olacak!

 

BAYRAM İKRAMİYESİ

İktidar yalnızca ek maaş zammı ile kalmayacak! Gündemde memurlar için verilecek olan bayram ikramiyesi iddiaları da söz konusu! Konunun yakından takipçisiyiz. Merak ettiğiniz tüm güncel bilgileri için haberlerimizi takip edin!

 Şevket Çoruh'un yeni dizisi başlıyor! Sayılı gün kaldı Tuvalet kağıdı indirimi bugün başladı! O market fiyatları yüzde 50 düşürdü Migros şahane indirimlerinde en ok pirinç dikkat çekiyor! Koli koli satılıyor! Müjde üstüne müjde geliyor! O marketler et fiyatlarını sabitledi! Asgari ücretlinin başına talih kuşu kondu! Ek zam konuşulurken bayram ikramiyesi müjdesi verildi Ziraat Bankası'ndan nisan ayına kadar geçerli kampanya! Yapacağınız alışverişlerde 300 TL hediye edecek! Altın fiyatları uçuşa geçti! Cumhuriyet tarihinin birçok yeni rekorunu görmeye hazır olun! Bakanlık müjdeli haberi az önce paylaştı! Beklenen destek ödemeleri hesaplara yattı!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER