Hooked Protocol (HOOK) Coin Nedir? › CoinTürk

Hooked Protocol, kullanıcıların ve işletmelerin web3 dünyasına girmeleri için özel Öğren ve Kazan ürünleri ve onboarding altyapıları ...

Hooked Protocol (HOOK) Coin Nedir? › CoinTürk

Hooked Protocol (HOOK) Coin Nedir?

 

Hooked Protocol, kullanıcıların ve işletmelerin web3 dünyasına girmeleri için özel Öğren ve Kazan ürünleri ve onboarding altyapıları sağlayarak, kitlesel Web3 benimsemesi için on-ramp katmanını oluşturuyor.

İçerik Rehberi

Hooked Protocol (HOOK) Nedir?

Projenin Quiz-to-Earn deneyimi ve diğer oyunlaştırılmış öğrenme özelliklerine sahip ilk pilot ürünü Wild Cash, aylık 2 milyondan fazla aktif kullanıcıyla gözle görülür bir büyüme elde etti. Hooked Protocol, yalnızca ekosistem içi yardımcı program tokenı HGT (Hooked Gold Token) ile desteklenen yenilikçi bir tek token (HOOK) yönelimli yapıyı benimser. HOOK, ekosistemin yönetişim tokenı olarak tanımlanıyor.

Web3 uygulamaları büyümesinde devrim yaratmak için geliştirildiği ifade edilen Hooked Protocol’ün amaçları şu şekilde sıralanıyor:

Kolaylaştırılmış ve eğlenceli oyunlaştırılmış öğrenme mekanizması ve yeni gelenler için deneyim sunmayı hedefleyen projenin iki ana ürünün olduğu ifade ediliyor. “Sürükleyici Öğrenme” olarak adlandırılan ilk ürün, PoW, Quiz-to-Earn, yönlendirme, cüzdanlar ve NFT dahil yerleşik klasik Web3 kavramları ve mekanizması olarak tanımlanıyor. “Meraklı Öğrenme” olarak adlandırılan ikinci ürün ise Metaverse’de DAO’lardan ve mentorluktan yararlanarak öğrenme sürecini kolaylaştıracak yenilikçi içerik ve yaklaşım şeklinde lanse ediliyor.

Proje topluluğunu, organik  ve viral büyüme ile kendi kendini geliştiren bir sosyal ağ olarak tanımlıyor. Buna ek olarak dApp altyapısının, DID, yerleşik cüzdan ve Social Graph entegre arayüzü dahil olmak üzere güçlü katılım altyapısı sunduğu belirtiliyor. Ayrıca marketplace de kaynak tahsis verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için ikili ekonomik taahhütler sunuyor.

Projenin yönetişim tokenı olarak HOOK ise istikrarı korurken ve uzun vadeli sürdürülebilirliği sağlarken likiditeyi ve faydayı vurgulayan, yalnızca ekosistem içi bir yardımcı program tokenı (HGT) ile desteklenen tek token (HOOK) olarak tanımlanıyor.

2022’nin ikinci çeyreğinde seed fonlamasını gerçekleştiren Hooked Protocol, 2023’ün ilk yarısında daha çeşitli oyunlaştırılmış öğrenme deneyimleri, daha fazla Web3 projesiyle işbirliği ve ortaklık, cüzdan çözümü entegrasyonu getirmeyi hedefliyor. 2023’ün ikinci yarısında ise en büyük Web3 topluluklarından biri olmayı, DAO tarzı yönetişim yapısı getirmeyi, daha çeşitli uygulamalar başlatmayı ve uygulama ara yazılımı çözümlerini piyasaya sürmeyi amaçlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER