AK Parti'den Asgari Ücret ve Maaş Mesajı

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin belirlenmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Akbaşoğlu, asgari ücretin cuma gününe kadar netleşeceğini ifade etti. Ayrıca, çalışanların enflasyona ezdirmeyeceklerini vurgulayarak, memur ve emeklilere de yüzde 50'ye yakın bir ücret artışının beklendiğini söyledi.

AK Parti'den Asgari Ücret ve Maaş Mesajı

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan Asgari Ücret Açıklaması

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin belirlenmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bir televizyon programında yaptığı konuşmada, asgari ücretin cuma gününe kadar netleşeceğini ifade etti. Ayrıca, çalışanların enflasyona ezdirmeyeceklerini vurgulayarak, memur ve emeklilere de yüzde 50'ye yakın bir ücret artışının beklendiğini söyledi.

Akbaşoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sürecine değinerek, "Asgari ücret ile ilgili hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz, alım gücünü arttıracak bir perspektifi çerçeveyi ortaya koyacağız" söyledi. Üçüncü görüşmenin önümüzdeki hafta yapılacağını belirten Akbaşoğlu, asgari ücret tespit komisyonunun cuma gününe kadar net bir karara varacağını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER