Ziraat Bankası'nın ardından bir fırsatta İş Bankası'ndan geldi! Banka müşterilerine akıl almaz kampanya için son 4 gün

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası müşterilerine yeni kampanyalar ile duyuruda bulundu. Bunun yanı sıra karşı kampanya ise İş Bankası tarafından geldi. Hayata geçirilen yeni kampanyalar sonrasında son günlere yaklaşıldığı belirtildi. İşte, bankalardan gelen kampanya duyuruları hakkında tüm merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Ziraat Bankası'nın ardından bir fırsatta İş Bankası'ndan geldi! Banka müşterilerine akıl almaz kampanya için son 4 gün

Uzun zamandır bankalar arası promosyon yarışı devam ederken yine iki bankadan rekabet tadında kampanya duyurusu geldi. Ziraat Bankası'nın müşterileri ile paylaştığı kampanya sonrası İş Bankası da harekete geçti. Türkiye'de şirketlerin en hareketli zamanı olan kış mevsimine giriş yaparken birçok şirkette yavaş yavaş kadrolarını güçlendirmeye başladı. Bunun üzerine ise banka kampanyaları gündeme damgasını vurdu. İşte, bankaların kampanya detayları...

Kredi Kartında Yenilik

Dünya genelinde bankaların hizmeti arasında olan kredi kartının kullanımı oldukça fazladır. Bunun üzerine ise bankalar müşterilerini farklı bankalara kaptırmamak adına çeşitli kampanyalar ile adını duyurmaktadır. En çok tercih edilen kredi kartı üzerinden avantajlı fırsatlar sunulurken kredi kartı müşterilerine de İş Bankasından müjde geldi.

İş Bankası yeni kredi kartı müşterilerine ''Hoş Geldin'' kampanyası adı altında fırsatlar sunmaktadır. 30 Eylül 2022 tarihine kadar İş Bankası üzerinden kredi kartı başvurusunda bulunanların kartlarının onaylanmasıyla beraber Maximum Mobil de yer alan Pazarama'da geçerli olarak 100 TL Pazarlama Maxipuan kazanma imkanı verilmektedir. Bahsi geçen kampanyadan yararlanacak olanların aidatsız kartlar dışında kalan tüm İş Bankası kredi kartları için geçerli olduğu belirtildi. Fakat kampanya dışında olan kartlar ise ön ödemeli kartlardır. 
 

Ziraat Bankasından Müşterilere Fırsat

Ziraat Bankasının müşterilerine sağladığı fırsattan yararlanmak için Bankkart Mobil uygulamasında yer alan 'Kampanyaya Katıl' butonuna basarak OKUL yazıp 4757'ye SMS göndermek yeterli olacaktır. Bankkart'ın anlaşmalı olduğu kırtasiye, kitap, giydi ve ayakkabı sektörleri için POS üzerinden gerçekleşen 350 TL üstü ödemeler için 30 TL hediye çeki verileceği açıklandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER