En iyi yanık kremi iz bırakmayan

Dermatologlar yara ve sivilce izleri için İğneli Lazer, Kimyasal Peeling, Radyofrekans ve IPL lazer gibi uygulamaları önerebilir. Yüzde oluşan yaraları makyajla kapatmak geçici bir yöntem olmasının yanı sıra cildin sürekli kimyasal ürünlere maruz kalması sonucunda cildin tahriş olmasına ve yaraların daha çok belirginleşmesine neden olabilir. En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler

En iyi yanık kremi iz bırakmayan

Yara izleri vücudun her yerinde olmakla birlikte yüzde de oluşabilir. Yüzde oluşan yaraların büyüklüğü ve ne çeşit bir nedene bağlı olduğu tedaviyi hızlandırmada etkilidir. Cildinizdeki yara izlerini gidermek isterseniz eczanedeki kremleri kullanabilirsiniz. Peki en etkili yara izi kremi hangisi? Yara izlerini gideren eczanedeki kremler neler 2021? işte sorunun yanıtı:

Düşme, vurma veya sinek ısırığı kaşıntısı ya da  yanıklar, ameliyatlar sonrasında sebebiyle sonradan oluşan ciltteki yara izleri kalıcı olabiliyor. Zamanla geçmeyen bu yara izlerini kimyasal yöntemlerle kısa sürede ortadan kaldırabilirsiniz. Dermatologlar yara ve sivilce izleri için İğneli Lazer, Kimyasal Peeling, Radyofrekans ve IPL lazer gibi uygulamaları önerebilir. Yüzde oluşan yaraları makyajla kapatmak geçici bir yöntem olmasının yanı sıra cildin sürekli kimyasal ürünlere maruz kalması sonucunda cildin tahriş olmasına ve yaraların daha çok belirginleşmesine neden olabilir. En etkili ve en iyi sivilceleri geçiren eczanedeki kremler 

CONTRACTUBEX
Yıllar önce olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken önemli husus ise yara izi ne kadar eski ise iyileşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Düzenli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır yaralanmanın etkisi olan vücuttaki izleri gideren bu jel, hamilelerin korkulu rüyası olan çatlakları da mucize bir şekilde ortadan kaldırıyor. 

FUCİDİN
İçerisinde bulunan etken maddesi sayesinde antibakteriyel özellik taşıyan bu krem, aynı zamanda bakterilerin sebep olduğu cilt enfeksiyonlarını kısa sürede ortadan kaldırıyor. Bu ilaç yanık tedavisinde de iz kalmaması için kullanılabilir.Epilasyon işlemi sonrasında ciltte tahriş, sivilce vb. gibi istenmeyen durumlar oluşmaması için Fucidin kullanılabilir.

MADECASSOL
Madecassol, içerisinde bulunan Centella asiatica bitkisinin ham maddesi sayesinde cildi onaran, yenileyen, yaraları iyileştiren bir etkiye sahip bir medikal kremdir. Özellikle yara, yanık, cilt lekeleri, sivilce izleri, çatlaklar tedavisinde kullanılıyor. Lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür. 

EXPİGMENT
Expigment kremi lekelerinizi geçirmek için kullanacaksanız gün içerisinde 2 defa kullanmanız yeterli olacaktır. Derinin üst tabakasında yani güneş lekeleri, çil, sivilce izi ya da koyu renkte oluşan halka gibi izleri başarılı bir şekilde geçiren bu krem son günlerde sosyal medyanın diline düştü. 

DERMATİX
Yenilenmiş formülü ve ambalajıyla popüler olan Dermatix Silikon Jel; içerisinde etken maddeler sayesindeki uygulandığı bölgede kısa sürede yara izlerini düzeltmeye yardımcı oluyor. Yıllardır bir türlü izi gitmeyen yaralarınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız bu jeli deneyebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER