AK Parti'li vekil Yakup Taş, depremde enkaz altında kaldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremde enkaz altında kaldığı bildirildi.

AK Parti'li vekil Yakup Taş, depremde enkaz altında kaldı

Taş'ın, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ, Kilis başta olmak üzere birçok ili etkileyen depremde, Adıyaman'da 9 katlı bir apartmanın altında kaldığı ortaya çıktı.

AK Parti'li vekil Yakup Taş, depremde enkaz altında kaldı

AA muhabirine konuşan Taş'ın danışmanı Çetin Sayıcı, AK Parti'li Taş'ın Adıyaman merkezde, 9 katlı aile apartmanında depreme yakalandığını, binanın tamamen yıkıldığını söyledi.

Kendisiyle en son cuma günü görüştüğünü belirten Sayıcı, milletvekilinden bir daha haber alamadığını, programına göre Taş'ın, bugün Ankara'ya dönmesi gerektiğini anlattı.

AK Parti'li vekil Yakup Taş, depremde enkaz altında kaldı

Vekilin sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda ise "Vekilimiz Yakup Taş, ailesi, birçok hemşehrimiz gibi deprem nedeniyle enkaz altındadır. Dualarınıza, vekilimiz ve ailesini de katar mısınız?" ifadelerine yer verildi.

Taş, depremden bir gün önce Tut ilçesinde AK Parti Tut İlçe Başkanı Ali Korkmaz'ın babasının cenaze törenine katılmıştı.

AK PARTİ'Lİ VE CHP'Lİ İKİ VEKİLİN YAKINLARI DA ENKAZ ALTINDA

CNN Türk yayınına bağlanan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ise, 'İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında' dedi.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir'in yakınlarının Hatay'da, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yakınlarının ise Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında olduğu öğrenildi.

DÜNYA Katar'dan Türkiye ve Suriye için destek kampanyası YAŞAM Yaraları birlikte sarıyoruz!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER