“Şehir Hastanesi Gibi Bir Hastanemiz Olacak” Düzce,Sağlık Haberleri Düzce Tv

“Şehir Hastanesi Gibi Bir Hastanemiz Olacak”

“Şehir Hastanesi Gibi Bir Hastanemiz Olacak” Düzce,Sağlık Haberleri Düzce Tv


"Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehri bütünlük içinde ele alarak planlamalarını sürdürdüklerini belirtti. Özlü, "Türkiye'de çevre düzeni planı yapma yetkisi alan tek belediye olarak Düzce'yi planladık ve planlamaya devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, tarım, turizm, sağlık, spor gibi alanlarda yapacakları yatırımlarla Düzce'nin geleceğini güvence altına alacak projelerle devam edeceklerini söyledi. Görev süresinde şehrin çözülemeyen sorunlarını projelerle çözen Özlü, Düzce'nin değişimi ve dönüşümüne önemli katkı sağladı.

Özlü, Millet Bahçesi-2 projesi hakkında konuşarak, "Yaklaşık 52 dönümlük alanda Millet Bahçesi-2 projesini hayata geçireceğiz. Bu alanda kültür evi de inşa edeceğiz. Taşları Türkiye'nin 81 ilinden getirerek anıt eser niteliğinde bir bina yapacağız. Ayrıca, 800 yataklı yeni bir hastane inşa ederek şehre önemli bir sağlık kampüsü kazandıracağız" dedi.

Özlü, şehrin çeşitli bölgelerine yapacakları planlamaları da paylaşarak, adalet kampüsü, sağlık kampüsü, spor kampüsü gibi projelerle şehri düzenlediklerini ve ilçeleri de planladıklarını belirtti. Örneğin, Kaynaşlı'ya lojistik üs ve merkez, Gölyaka'ya tarım ve turizm, Akçakoca'ya turizm ve sanayi, Gümüşova'ya sanayi gibi planlamalarla şehri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti."

 

 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER