Başvuru Yapanlar 1 yıl boyunca PTT'den 1230 TL yardım alacak!

Başvuru Yapanlar 1 yıl boyunca PTT'den 1230 TL yardım alacak!

Başvuru Yapanlar 1 yıl boyunca PTT'den 1230 TL yardım alacak!

Türkiye Aile Destek Paketi kapsamında yapılacak olan yardım ödemelerinin hesaplara yatırılacağı aktarıldı. PTT şubelerine giderek başvurunuz doğrultusunda 1.230 TL destek ödemesini anında alabilirsiniz. Peki 1.230 TL destek ödemesini nasıl alabilirsiniz, şartlar nelerdir? İşte tüm detaylar...

Türkiye Aile Destek Paketi kapsamında yapılacak olan yardım ödemelerinin hesaplara yatırılacağı aktarıldı. PTT şubelerine giderek başvurunuz doğrultusunda 1.230 TL destek ödemesini anında alabilirsiniz.

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla yapılan çeşitli destekler devam ediyor. Türkiye Aile Destek Paketi çerçevesinde ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için kira yardımları yapılmaktadır. Artan zamlar ve enflasyon oranlarıyla vatandaşlar ayın sonunu nasıl getireceklerini kara kara düşünmekte. İşte bu kapsamda vatandaşlara 1.230 TL tutarında kira destek parası yatırılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

1.230 TL KİRA DESTEĞİ NASIL ALINIR?

1230 TL olan kira destek parası, vatandaşların e-devlet üzerinden yapacağı başvuru ile birlikte; başvurunun onaylanması halinde hesaplara yatırılacak. E-Devlet internet adresinden 'kira destek parası' şeklinde aratarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda kira yardım ödemenizi almaya hak kazanıyorsunuz.

ÖDEMELERİ NEREDEN ALABİLİRSİNİZ?

1.230 TL kira yardım ödemesini PTT şubelerinden alabilirsiniz. Ödemeyi alacak kişinin, T.C. Kimlik Kartı ile PTT şubelerine gitmesi gerekmektedir. Başvuru esnasında hanede bulunan kişi başı gelirin önemli olduğu, bu konuda dikkat edilmesi gereklidir. Şartları karşılayan ve kirada oturan vatandaşların başvuruları kısa sürede yanıt bulacaktır. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER