Hava koşulları eğitimi etkiledi! Bu il ve ilçelerde okullar tatil edildi

Hava koşulları eğitimi etkiledi! Bu il ve ilçelerde okullar tatil edildi - Bolu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Düzce'nin Akçakoca ve Sakarya'nın Hendek ilçelerinde de eğitime 1 gün ara verildi.

Hava koşulları eğitimi etkiledi! Bu il ve ilçelerde okullar tatil edildi

Bolu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Düzce'nin Akçakoca ve Sakarya'nın Hendek ilçelerinde de eğitime 1 gün ara verildi.

 

Bolu Valiliği’nin sosyal medya adresinden yapılan açıklamada, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım’da, tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

AKÇAKOCA’DA HAYAT FELÇ OLDU, OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce Akçakoca genelinde gün boyu sağanak ve fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Olumsuz hava şartlarının devam ettiği ilçede birçok ev ve iş yerini su bastı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.” ifadesi kullanıldı.

SAKARYA’DA TAŞIMALI EĞİTİME ARA VERİLDİ

Sakarya’nın Hendek ilçesinde ise olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime Hendek Kaymakamlığınca 1 gün ara verildiği kaydedildi. (.....)

İlginizi ÇekebilirŞehir şehir vuruyor... Önce fırtına, sonra kar!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER