Şimdi de ilan sitelerini etkisi altına aldı 'Dilber’e ev almak için satılık' ilanları viral oldu

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan ‘İnci Taneleri’ adlı TV dizisinde Hazar Ergüçlü oyunculuğuyla dikkat çeken Dilber karakteri, ilan sitelerindeki satışlara konu oldu.

Şimdi de ilan sitelerini etkisi altına aldı  'Dilber’e ev almak için satılık' ilanları viral oldu

Son günlerde sosyal medyada ve internette en çok konuşulup aratılan konulardan biri olan İnci Taneleri dizisi, yayınladığı ilk fragmanındaki pavyon dansıyla büyük beğeni toplamıştı. Hazar Ergüçlü tarafından canlandırılan Dilber karakterinin “Dilber Evin Barkın Yok Mu?” şarkısıyla dans etmesi, gündemi derinden etkilemişti. O kadar ki, gündem olan sahne sonrası ‘pavyon dansı’ kurslarının açıldığı görülmüştü.

 

Dilber karakterinin dans ederken giydiği kıyafet bile kısa sürede yok satmaya başlayınca fiyatı bir anda yükselmişti. Viral olan Dilber karakteri konusu son dönemde ilan sitelerine de sıçradı. Evini arabasını satmak isteyen, “Dilber’e ev alacağım için satışa çıkardım” notuyla ilanlarını açmaya başladı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

23012024102306-1273768-10-23-1.jpg

SOSYAL MEDYADAN SONRA İLAN SİTELERİNE GİRDİ

Pek çok sosyal medya platformunda paylaşılıp çok konuşulanlar arasına yerleşen Dilber karakteri, ilan sitelerini bile etkisi altına almaya başladı. Evini, arabasını, arsasını satmak isteyenler “Dilber’e ev almak için satılık” şeklinde ilan açmaya başladı.

dilber1.jpg

Henüz yeni başlayacak olan dizinin ilk fragman sahnesi bile pavyon dansıyla gündeme bomba gibi düşmüş, Dilber karakterini oynayan Hazar Ergüçlü’nün başarısı defalarca sosyal medya platformlarında paylaşılmıştı. Giydiği elbiseden yaptırdığı dövmeye kadar takibe alınan Dilber karakterinin ilan sitelerinde viral olması yeni tartışma konusu oldu.

1024xauto.webp

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER