Çağla Şimşek, Mahsun Kırmızıgül'ün dizisine dahil oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan 'Güzel Atlar Diyarı' projesine yeni oyuncu katıldı. Dizide Sema karakterine hayat verecek isim, genç oyuncu Çağla Şimşek oldu.

Çağla Şimşek, Mahsun Kırmızıgül'ün dizisine dahil oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün öncülüğünde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 'Güzel Atlar Diyarı' projesine yeni bir yetenek katıldı. Sema karakterine hayat verecek olan genç oyuncu Çağla Şimşek, projeye dahil oldu.

Çağla Şimşek, yeni yılın merakla beklenen dizilerinden biri olan "Güzel Atlar Diyarı"nda Sema rolünü üstlenecek.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, senaryosunu Feraye Şahin'in kaleme aldığı dizinin başrollerinde Halil Ergün, Nergis Öztürk, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Eren Vurdem gibi deneyimli isimler yer alacak.

Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını üstlendiği ve ilk bölümlerini yöneteceği dizi, MedYapım ve Boyut Film işbirliğiyle hayata geçirilecek.
 

Mahsun Kırmızıgül: Türk şarkıcı, oyuncu, yönetmen ve yapımcı olan Mahsun Kırmızıgül, 26 Mart 1969 tarihinde Şanlıurfa, Türkiye'de doğdu. Hem müzik kariyeri hem de sinema sektöründeki başarıları ile tanınan Kırmızıgül, birçok ödül kazanmış ve Türk sanat dünyasında önemli bir yere sahiptir.

Halil Ergün: Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Halil Ergün, 5 Ekim 1954 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu, pek çok tiyatro oyununda ve projede yer alarak Türk sahne ve ekran sanatlarına katkıda bulunmuştur.

Nergis Öztürk: Nergis Öztürk, 2 Temmuz 1982 tarihinde Ankara, Türkiye'de doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Öztürk, tiyatro, dizi ve sinema projelerinde başarılı performanslarıyla dikkat çekmiştir.

Meltem Cumbul: Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Meltem Cumbul, 5 Kasım 1969 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Uzun yıllardır Türk televizyon ve sinema sektöründe yer alarak birçok projede başarılı performans sergilemiştir.

Melis Birkan: Melis Birkan, 5 Temmuz 1981 tarihinde Ankara, Türkiye'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Birkan, tiyatro, dizi ve sinema projelerindeki etkileyici oyunculuğu ile bilinmektedir.

Eren Vurdem: Türk oyuncu Eren Vurdem, 22 Mart 1984 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Vurdem, tiyatro ve televizyon projelerinde önemli roller üstlenmiştir.

Çağla Şimşek: Genç yetenek Çağla Şimşek, Türk dizi ve sinema sektöründe adını duyurmaya başlayan bir oyuncudur. "Güzel Atlar Diyarı" projesinde Sema karakterini canlandıracak olan Şimşek, kariyerine başarıyla devam etmektedir.

 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER