Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat ile boşandı' iddialarına yanıt

KKTC'de verdiği konserle 2024'e 'merhaba' diyen Kenan Doğulu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak eşi Beren Saat ile boşandığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Çıkan haberleri yalanlayan Doğulu, "Çok güldük. 'Gizlice boşandılar' yazmışlar. Birbirimize baktık, 'A boşanmışız' dedik." diye konuştu.

Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat ile boşandı' iddialarına yanıt

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, KKTC'de gerçekleştirdiği konserle 2024'e 'merhaba' dedi. Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, eşi Beren Saat ile boşandığı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Haberlere güldüklerini belirten sanatçı, "Gizlice boşandılar" şeklindeki haberleri yalanladı ve eşiyle birbirlerine bakarak "A boşanmışız" dediklerini ifade etti.

Kenan Doğulu, 2014 yılında Los Angeles'te evlendiği Beren Saat ile olan ilişkisinin hala devam ettiğini vurguladı. Yeni yıl mesajında, 2023'ün zorlayıcı olaylara rağmen ayakta durmak gerektiğini belirterek, 2024'e umutla bağlanacaklarını ifade etti. Sanatçı, sağlık, başarı ve aşk dolu bir yeni yıl diledi.

Ayrıca, eşi Beren Saat'in müzik alanındaki çalışmalarına da değinen Kenan Doğulu, Saat'in altı şarkılık İngiliz albümünü övdü. Albümdeki şarkıların tamamının Beren Saat'in kendi besteleri olduğunu ve arenjelerini kendisinin yaptığını belirtti. Doğulu, eşinin albümüne '100' puan verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER