Hemşire ile diyaliz hastası otoparkta sevişti: Korkunç şekilde can verdi

Hemşire ile diyaliz hastası otoparkta sevişti: Korkunç şekilde can verdi - Bir hemşire ile diyaliz hastasının otoparkta cinsel ilişkiye girmesi ve sonrasında yaşananlar büyük tepki çekti.

Hemşire ile diyaliz hastası otoparkta sevişti: Korkunç şekilde can verdi

Galler’de bir hastanenin otoparkında yaşanan olay hem ülke basınında hem de uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandırdı…

2019’da yaşanan olayın detayları ve dava sonucu bugün gündemin birinci maddesi oldu…

2019 yılının Ekim ayında Betsi Cadwaladr Üniversite Hastanesi’nde görevli olan hemşire Penelope Williams, otopark alanındaki bir araçta ismi açıklanmayan bir diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi.

Seviştikleri sırada talihsiz adam kalp krizi geçirirken, panik olan kadın hemen ilk yardım ekiplerini aramak yerine yakın bir doktor arkadaşını çağırdı. Telefonla destek isteyerek park yerine çağrılan adam, kalp masajı ve suni solunum yapsa da diyaliz hastası yaşamını yitirdi.

İFŞA OLMAMAK İÇİN AMBULANS ÇAĞIRMAMIŞ

Hemşirenin bir yıldır adamla ilişkisi olduğu açıklanırken, kadının da “ilişkilerinin ortaya çıkmasından” endişe ettiği için ambulans çağırmadığı belirtildi.

Williams’ın ilişkisini amirlerinden gizlediği ortaya çıktı.

Otomobilde cinsel ilişkiye giren adamın kalp yetmezliği ve kronik böbrek rahatsızlığı sebebiyle yaşamını yitirdiği ise bu hafta yapılan komite toplantısında netlik kazandı. Hemşirenin olaydan sonra başlatılan soruşturmada, “Hastam bana Facebook’tan mesaj attı ve iyi olmadığını söyleyerek hastanenin dışında buluşmak istedi. Daha sonra olaylar gelişti” dediği öğrenildi.

YALANI SONRA ORTAYA ÇIKTI

Kadının yalanının sorgu sırasında ortaya çıktığı belirtilirken hastane yönetimi Williams’ı 18 yıl meslekten men etti. Hemşire, “Hasta A.” ile cinsel ilişkiye girmekten suçlu bulundu. Hastane yönetiminin sözcüsü, “Williams, cinsel ilişkiye girdikleri iddiasını yalanlamıştı. Bir anda inlediğini ve aniden yaşamını yitirdiğini söylemişti. Bayan Williams, hastayı riske atarak, ambulans çağırmamıştı” dedi.

Yetkili, “Bayan Williams hemşirelik mesleğine zarar vermiş ve bir hastayla cinsel ilişkiye girerek kural ihlali yapmıştır” ifadesini kullandı. 18 aylık süre sonunda Williams’ın testleri geçerek yeniden hemşire olabileceğinin de altını çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER