Fenerbahçe-Kayserispor maçı hangi kanalda? Şifresiz Kayserispor-Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile yoluna devam eden Fenerbahçe 24. haftada güçlü rakibi Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Süper Lig'de 24. ve 25. hafta maçlarının şifresiz yayınlanacağının açıklanmasının ardından taraftarlar Fenerbahçe-Kayserispor maçı hangi kanalda? sorularına yanıt arıyor.

Fenerbahçe-Kayserispor maçı hangi kanalda? Şifresiz Kayserispor-Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Süper Lig'e verilen deprem arası 3 Mart'ta sona eriyor. Fenerbahçe 3 Mart'ta güçlü rakibi Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi takımlar son hazırlıklarını tamamladı. Feberbahçe şampiyonluk yarışında yara almadan rakibini geçmek istiyor. Kayserispor ise Avrupa Ligllerine katılabilme umutlarını taze tutmak için güçlü rakibinden puan çıkarmak istiyor. Zorlu mücadede takımlarını ekran başında desteklemek isetyenlere sevindiren haber Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan geldi. Kasapoğlu 3-13 Mart tarihleri arasında Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Fenerbahçe-Kayserispor maçı hangi kanalda?

Kasapoğlu'nun açıklamasının ardından taraftarlar şifresiz maçların hangi kanalda yayınlamacağı sorusuna yanıt arıyor. Fenerbahçe-Kayserispor maçı Bein Sports 1 ve Bein Sports TOD TV üzerinden yayınlanacak. Taraftarlar TOD TV üzerinden maçı şifresiz olarak izleyebilir. 

Şifresiz Kayserispor-Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

24. ve 25. hafta maçları TOD TV üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Maçları izlemek isteyenler TOD TV'ye üye olduktan sonra platforma girerek maçları izleyebilir.

Kayserispor-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

4 Mart Cuma günü oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Süper Lig maçları şifresiz mi oldu?

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada "Liglerimizin yayıncı kuruluşu olan beIN Media Group ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla ligin bundan sonraki 2 haftasındaki tüm futbol müsabakalarını şifresiz ve herkese açık hale getirecek bir uygulama kararı alındı." söyledi. İLİŞKİLİ HABERKayserispor-Fenerbahçe maçı izle | TOD TV şifresiz Kayserispor-Fenerbahçe maçı canlı izle ANALİZ Çin'den ABD'ye en sert ültimatom! DÜNYA Rusya'dan Kuzey Akım için 'hesaplaşma' çıkışı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER